Vitalitetsresa till Toscana 4-7 oktober

maj 14, 2018|by  Peter|no comments

Resan som kommer ge dig minnen för livet! Bo på det fantastiska slottet Villa Buonvisi och ta del av den magiska naturen med fågelkvitter, vackra vyer, olivlunder och vinodlingar. Fokus ligger på att ta hand om din kropp och själ med bl a meditation, mindfulness, yoga, vandringar och massage. Samtidigt får du uppleva en kulinarisk resa där du smakar på det Italienska köket, detta toppat med lite vin och bubbel! Här får du ett paket för alla dina sinnen! Vi kan lova dig oförglömliga dagar, där du samlar på dig ny kraft, glädje och energi. En resa för alla, viga som stela, nybörjare som erfarna. Här släpper vi alla prestationer och krav!

Utlåtande från tidigare resenärer!
”Min första yogaretreat resa, men definitivt inte min sista. Tänk dig att bo på ett slott i fantastiskt vackra Toscana med härliga människor och bli totalt omhändertagen. En resa som bjöd på god mat, upplevelser, harmoni, insikt, skratt och nya vänner. Men framförallt- ett möte med mig själv. Jag ville aldrig att dessa dagar skulle ta slut, samtidigt som jag längtade hem till att få använda min nyfunna energi. Denna resa var en ren energi boost i ett paradis som jag sent ska glömma.”

“Ett oerhört energigivande avbrott ifrån vardagen både för kropp och själ! Emmas genuina engagemang, det personliga mottagandet på Villa Buonvisi samt den fantastiskt vackra miljön ramade in hela vistelsen!”

”Enova Vitalitets resa var guld värd för mig. Fantastisk resa på många sätt. Otrolig miljö med fräsch mat och härlig yoga. Gav framförallt ett lugn i själen som jag har levt på lång tid efter resan. Ett minne för livet.”


Program

Torsdag

14:00 Du välkomnas med lite bubbel och lunch.
16:00 Yoga
20:00 Middag på slottet

Fredag

7:30-9:00 Morgonmeditation och yoga
9:00 Frukost
13:00 Lunch
16:00 Yoga
20:00 Middag hos Franca på granngården

Lördag

7:30-9:00 Morgonmeditation och yoga
9:00 Frukost
10- 14:00 En dag i Lucca (lunch ingår ej)
16:00 Yoga
19:30 Bubbel i slottsfoaljen
20:00 Pizzakväll på slottet

Söndag

7:30-9:00 Morgonmeditation och yoga
9:00 Frukost

Packning för avfärd

OBS Schemats tider är preliminära!
Kaffe, te och frukt finns alltid att tillgå. Egentiden använder du som du behagar, gå ner till Gelateria eller Enoteca, strosa runt i den vackra miljön eller varför inte ta ett dopp i poolen eller spela lite tennis!? Massagetiden bokar du på plats.


Teamet

Emma Ståhl
Yogainstruktör, Mindfulnessinstruktör och ägare av Enova Vitalitet AB

Emma kommer hålla i Vitalitetsyoga. Vitalitetsyoga är en blandning mellan Medicinsk yoga, Yinyoga och Mindfulness. En lugn, mjuk, meditativ och läkande yogaform.

Helena Håkansson
Leg massör och ägare av Spagården på Tjörn

Helena utövar Klassisk Finsk Massage En behaglig, terapeutisk och djupbehandlande form av massage. En bra metod för att lätta spänningar och få kroppen i balans. I priset ingår en 30 min massage!

Sam Aziz
Yogalärare

Sam har blivit vald till månadens yogalärare i Allt om Yoga. Yogan som Sam lär ut är mjuk, dynamisk, hjärtkännande, stark, insiktsgivande och frigörande. Alltid med glimten i ögat som får dig att le när du möter motstånd! Sam håller klasser i Vinyasa Yoga, Yinyoga och Restorative Yoga.

Krister Ståhl
Håller i power walks och tennis

Krister är bror till Emma. En fd hockeyspelare som upptäckte att han blev mycket vigare och mjukare med yoga. Krister kommer ta er ut på power walks, han kommer även hålla i tennis för den som vill få upp pulsen lite.


 

Information

Pris: 8995 kr

I priset ingår del i dubbelrum på slottet, mat, vin och bubbel, transfer, alla aktiviteter och pass som stårpå schemat, 30 min massage, power walk och tennis.

Bokningsavgift är 1500 kr av beloppet.

Flygresa bokar du med XLNT travels efter att du anmält resan hos Emma på Enova Vitalitet.

Anmälan gör du via emma@enovavitalitet.se eller 0730-444 575

Bokning och betalning sker via XLNT travels mer information får du av Emma när du anmäler.

www.enovavitalitet.se

www.villabuonvisi.se

Peter

related posts