Vitalitetsyoga och Mediyoga

Vitalitetsyoga är en blandning mellan medicinsk yoga, yinyoga och mindfulness framtagen av Emma Ståhl. Vitalitetsyoga är en mjuk, lugn, meditativ och läkande form av yoga. Fokus är på stretch, moving meditation och andning.

Mediyoga är en yogaform som passar alla! Med enkla övningar och medveten andning löser man upp blockeringar och spänningar i kroppen. Det finns mycket forskning på mediyoga som visar på att det hjälper mot stress, smärta och högt blodtryck.

 

Företagsyoga/Konferensyoga

Vill ni att jag kommer till er arbetsplats och håller yoga och mindfulness anpassat efter era behov?  Kanske bara inför en kick off eller en konferens?

Många av övningarna vi gör kan personalen ta med sig och använda sittandes på en stol vid behov.

Vetenskapligt bevisade effekter av yoga och mindfulness:

– Höjer ditt immunförsvar
– Sänker ditt blodtryck
– Balanserar dina hormoner
– Sänker stressnivån
– Minskar smärta
– Ökar din självkänsla
– Skapar självläkning

Vad kan Vitalitetsyoga skapa för mervärde på arbetsplatsen?

– Mindre sjukskrivning
– Mer arbetsglädje och motivation
– Ökad effektivitet
– Bättre kundbemötande

Pris:

60 min 1. 800 kr

10 ggr  15. 000 kr

Områden jag är verksam inom är Västra Götaland.

 

Privatlektion i terapeutisk yoga

En individuell session där vi utgår från dina förutsättningar och behov. Vi går först igenom eventuella åkommor och/eller problem (huvudvärk, hormonell obalans. ryggproblem, nacksmärta etc) och utifrån det lägger jag upp ett pass anpassat efter dig. Vi avslutar med samtal. Allt fokus ligger på dig och ditt mående.

Pris:

90 minuter  1. 195 kr

Föreläsningar i Stresshantering

Här skräddarsyr vi föreläsningen efter behoven för just din verksamhet. Föreläsningen kommer innehålla både teori och praktiska övningar. Här kommer man inte ifrån föreläsningen utan att känna sig själv och sina signaler lite bättre, samt ha mer verktyg att hantera sin stress!

Mindfulness och Meditation

Mindfulness och meditation är beprövade stresshanteringsmetoder med mycket god effekt. Mindfulness betyder medveten närvaro och det handlar om att vara närvarande i nuet. Fokusera på här och nu, utan att döma eller värdera och acceptera situationen som den är. Genom att använda olika sinnen, syn, lukt, hörsel och känsel, blir man mer medveten om sig själv, sina tankar och känslor.  Du får en bättre självkännedom. Det finns mycket forskning på att mindfulness och meditation ökar koncentration, välmående, självkänsla och kreativitet samt att det sänker stresshormonet kortisol.

Grupper

I grupp jobbar vi med olika övningar i att stärka sig själv och bygga upp en bättre självkänsla och intuition. Vi varvar teori med praktik. Det kan vara för dig och några vänner att utvecklas tillsammans, för en arbetsgrupp eller en blandad grupp. Det kommer även framöver erbjudas grupper med olika teman.

Individuella samtal

Här hjälper vi till att kartlägga situationen och hitta verktyg som är bra för just dig. Vi kan kombinera KBT, mindfulness, andningsövningar samt andra strategier för att sänka stressnivåerna. Vi jobbar med personlig utveckling genom att stärka intuition, självkänsla och självförtroende.  Tillsammans skapar vi bättre förutsättningar för ett mer hållbart och balanserat liv för dig.

Kombinationspaket

I kombinationspaketet kan företag få en blandning av föreläsning, gruppaktiviteter, individuella samtal, mindfulness och mediyoga.  Tillsammans diskuterar vi fram en bra lösning utefter behov.  Många organisationer saknar en plan för en hållbar arbetsmiljö. Med kombinationspaketet kan man skapa en långsiktig plan för att förbättra och bibehålla organisationens hälsa och därmed bli mer effektiva.